Om oss

 

Vi som jobbar på V.E.M. Bygg är ett väl sammansvetsat team där var och en tar fullt ansvar för ett professionellt utfört arbete. Vi tycker att kvalitet i byggsammanhang inte bara är en fråga om tekniskt kunnande och att följa regelverket. Minst lika viktigt är den personliga och förtroendefulla kontakten mellan beställare och byggare.

 

Ett starkt nätverk av samarbetspartners

Vi löser allt som har med ditt bygge att göra. I perioder med stor beläggning tar vi hjälp av nära samarbetspartners för att klara arbetstoppar och olika specialarbeten. Därför kan vi lova att vi blir färdiga i tid – med fullgott resultat!

 

Helhetsansvar för ditt byggprojekt!

V.E.M Bygg tar ett helhetsansvar för projektet, som totalentreprenör. Vi har huvudansvaret och samordnar allt som behövs för bygget – För varje projekt finns en arbetsledare och vi har alltid en nära dialog med beställare under hela projektet.

 

Vår styrka är vår flexibilitet, vi har förmågan att anpassa oss efter olika entreprenadformer och kunder. Det finns också en kreativitet på företaget och resurser att omsätta idéer till verklighet.

 

Vi åtar oss både totalentreprenader och delade entreprenader. Och vi kan ge dig fasta priser på allt. Vi utför små och stora uppdrag, från montering av ett fönster till totalrenovering av en villa.

 

Kontaktformulär

 

 

Varmt välkommen att kontakta oss vid frågor, vi ser fram emot att höra från dig!

 
 
 

 

 

 

 

 

 

Behöver du hjälp med takarbeten, renovering eller någon annan byggtjänst, kontakta oss gärna!

 

Vi erbjuder alla typer av byggtjänster som badrums- och köksrenovering, ombyggnad, tillbyggnad, takarbeten, fasad, snickeri och även murning. Vi gör allt från små till stora jobb, vi tar oss an det mesta. För oss är allt möjligt. Vår mångfald, långa erfarenhet, breda kunskap och stora kontaktnät gör att vi kan lösa det mesta. Vi har mycket bra samarbete med alla företag, vi stödjer och hjälper varandra för att ge kunderna bästa förutsättningarna. Detta bidrar till att vi kan erbjuda våra kunder en totalentreprenad vilket betyder att vi håller i alla trådarna och är den enda kontakten kunden behöver för att få sin renovering eller nybyggnation gjord.

 

Allt för att det ska bli så smidigt som möjligt för kunden.

V.E.M. Bygg AB

 

Tel: (+46 )0721-56 85 85

 

info@vembyggab.se

www.vembyggab.se

V.E.M. Bygg AB

 

Vår enkla affärsidé är att bygga, renovera och underhålla fastigheter åt publika företag inom Bkeinge, Kronober, Skåne & Kalmar Län.

Tel: (+46 ) 0721 - 568 - 585

© Copyright. All Rights Reserved.